Holdtræning

Før-fødselshold
Holdet er for dig, som er gravid og samtidig ønsker at træne korrekt og med omtanke. Træningen er målrettet den gravide krop og de fysiske og psykiske forandringer, den gennemgår. Der vil være særligt fokus på styrke- og stabilitetstræning, samt træning af bækkenbunden og de delte mavemuskler, som kan gavne din krop før, under og efter fødsel.
Træningen på dette hold henvender sig til gravide i alle faser af graviditeten med start fra graviditetsuge 12. 

Max 8 deltagere på holdet.
Træningen er fordelt over 8 gange af 60 minutters varighed.
Onsdag kl. 18.30-19.30.

 

Efterfødselshold
Holdet er for dig der har født og gerne vil i form igen efter fødslen. En graviditet er en stor belastning for vores krop, og der er behov for at genvinde styrke og stabilitet, særligt omkring bækkenet, maven og ryggen. På holdet vil der være fokus på at træne din krop, så den igen er klar til hverdagens udfordringer under hensyn til eventuelle efterfødselsskader.

Max 8 deltagere på holdet.
Træningen er fordelt over 8 gange af 60 minutters varighed.
Tirsdag kl. 09.00-10.00.Babymotorik 1-6 måneder
Babymotorikholdet er for de helt små babyer, som skal lære den store, nye verden at kende. Spædbørns sanser og motorik udvikles enormt det første leveår, og på dette hold vil der være fokus på den nære kontakt mellem forælder og baby. Igennem leg og rytmik vil vi bruge alle sanser og styrke dit barns motoriske udvikling. Når træningstimen er slut, er der mulighed for at give mad og pusle din baby, samt hyggeligt samvær med resten af holdet.

Max 8 babyer på holdet.
Træningen er fordelt over 8 gange af 60 minutters varighed.
Tirsdag kl. 10.30-11.30.Babymotorik 7-12 måneder
Babymotorikholdet er for de lidt større babyer og der er fokus på stimulerende samvær med din baby. Holdet byder på en masse sjov og spændende inspiration til leg med din baby, som også nemt kan bruges derhjemme. Alle sanser stimuleres igennem leg og rytmik, og vi vil synge, danse, mærke, svinge og tumle. Når træningstimen er slut, er der mulighed for at give mad og pusle din baby, samt hyggeligt samvær med resten af holdet.

Max 8 babyer på holdet.
Træningen er fordelt over 8 gange af 60 minutters varighed.
Torsdag kl. 10.00-11.00.Børnehold 1-3 år
Børneholdet er et gymnastikhold med fokus på det enkelte barns sensoriske og motoriske udvikling. Det er for Jer som ønsker et lille hold med plads til det enkelte barn i tilpassede og hyggelige omgivelser, hvor mor eller far gerne må være med. Der er plads og rum til børn, som er motorisk forsinkede eller tilbageholdne i motorisk leg. Vi laver forhindringsbaner, leger med faldskærm, øver os i kolbøtter, gynger, danser og synger. Formålet med dette hold er, at alle kan være med, og at det er muligt at tilpasse legene efter børnenes alder og udviklingstrin.

Max 8 børn på holdet.
Træningen er fordelt over 8 gange af 45 minutters varighed.
Onsdag kl. 16.30-17.15.Mutter-fit
Dette hold er for mødre, uanset om du er ny mor eller mor på 20. år. Der er tale om et aftenhold, således at du kan nå at komme hjem fra arbejde, spise aftensmad med familien og putte børnene. Mutter-fit holdet er for dig der gerne vil gøre noget godt for din mor-krop. Uanset om du gerne vil i form igen efter fødsel – eller du har født for mange år siden, men bare ikke er kommet igang igen. På holdet lægger vi vægt på at det skal være sjov og effektiv træning af hele kroppen med særlig vægt på ryg, mave og bækkenbund.

Max 8 deltagere på holdet.
Træningen er fordelt over 8 gange af 60 minutters varighed.
Onsdag kl. 20.00-21.00. Tumle-lørdag
Nogle gange om året åbner vi klinikken om lørdagen for Tumle-lørdag. Hold øje med vores Facebook og Instagram for næste Tumle-lørdag. Det er en times leg, tumlen, hygge, sjov og sansning sammen med andre børn i samme alder. To voksne pr. barn er velkomne, så det er muligt at tage både mor og far eller bedsteforældre med til en sjov formiddag. Der vil altid være mulighed for at tale med en børnefysioterapeut undervejs og stille spørgsmål til dit barns motoriske udvikling.

Der er to forskellige Tumle-lørdagshold for børn i alderen 1-2 år og 3-5 år.
Tumle-lørdag koster kun 75 kr. pr. barn.

 

 

Tilmelding til hold på telefon 24 64 55 77 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Når du ønsker at blive gravid

Når du ønsker at blive gravid

Når du ønsker at blive gravid

Når du ønsker at blive gravid